“Treci Peste Asta” – Furie, Ayurveda și Yoga

0
346

“Treci peste asta”, spune un bine sensul prieten, în necunoștință de zgândărind furios foc, care arde în mine. De ce sunt supărat? Ei bine, eu nu sunt foarte sigur.

Desigur, am putea veni cu o jumătate de duzină de lucruri mici, care nu sunt fericit cu acest moment, și apoi am putea merge în influența memoria celulară, viața trecut a bagajelor sau orice număr de forțe subtile care pot sau nu pot fi factori care contribuie.

Dar chiar nu am nici un motiv să fie supărat. Eu doar sunt.

Suna familiar? Poate pentru tine nu-i de furie. Poate e anxietate sau tristețe. Vezi tu, astea sunt sentimentele noastre dezechilibrate membre ale ființei umane. Nu sunt distractive, și ei nu sunt de fapt tot ce este necesar, totuși, ca orice altceva în viață putem învăța de la ei. Foarte ocazional, aceste sentimente sunt corespunzătoare, dar nu aproape la fel de des ca persoana medie cade în ele.

În Ayurveda, care este o știință și vindecare metodologie care își are rădăcinile în cele mai vechi civilizații umane, compoziția este clasificat ca o combinație de 3 dosha-uri, sau ‘minte-corp tip’. Dosha descrie elementele de la a juca în fiecare persoană. Ele ne pot ajuta să știu de ce suntem așa cum suntem, și ce să facă atunci când lucrurile merg prost.

Cele trei dosha sunt:

Vata – Influențată de elementul aer. Tip de corp tinde să fie subțire și înalt. Forte de caracter includ minte rapid de informații și bulbuc fericire când echilibrată. Dezechilibrul se poate manifesta ca frica sau anxietate, și vântul legate de condițiile fizice.

Pitta – Influențată de elementul foc. Tip de corp tinde să fie puternic și compact. Punctele forte includ motivarea energie și luminozitate de spirit. Atunci când dezechilibrat furie și condiții de căldură sunt evidente.

Kapha – Guvernat de elementul apa. Tip de corp tinde să fie robust, cu mai multe curbe. Punctele forte includ cultivarea, răbdare și, în general, o perspectivă pozitivă. Dezechilibrele pot apărea ca tristețe/depresie și condiții de umezeală.

Acum, cele mai multe dintre noi sunt combinații ale celor trei, deși unii oameni se potrivesc mai complet într-o singură categorie, în timp ce altele sunt mult mai echilibrată. Mine, eu sunt cea mai mare parte Pitta-Vata, cu un pic de Kapha amestecat în. Sunt destul de uniform distribuite, dar dacă m-am aruncat de pe prima indicație de obicei apare ca o tendință de a obține iritat.

Deci, bine, în conformitate cu acest punct de vedere fiecare dintre noi este influențată de 3 elemente, și cele mai multe dintre noi sunt mai puternic influențate de una în special, dar ce înseamnă asta pentru tine?

Ei bine, odată ce îți dai seama care dosha combinație ai de-a face, acest lucru poate ajuta la a construi gradului de conștientizare și de a oferi modalități de a evita obtinerea aruncat, și, de asemenea, să vină înapoi în echilibru atunci când te face să cazi de pe trenul fericit.

Există o varietate de “Dosha” testele de tip acolo, și chiar mai mult site-uri și cărți dispus să-ți spun ce să fac despre el. Unele sunt mai bune decât altele. Am tendința de a rezona cu cei care nu-ți spun doar ceea ce poate merge în neregulă cu fiecare dosha, dar, de asemenea, face un punct pentru a spune despre într-adevăr excelent, atribute care pot străluci printr-din aceste elemente.

Cheia pentru găsirea echilibrului este de conștientizare, și apoi, având o metodă și filosofie, care pot ghida înapoi la mulțumire. Meditația, yoga, exercitii fizice, tehnici de respirație, alegerile alimentare și simplu atitudinea sunt toate valabile și instrumente utile.

Anusara® yoga oferă o abordare completă care te învață cum să se alinieze fizic, mental si emotional pentru a trai o completă și plăcută viața. Principiile acestui sistem-ți arăt cum să ia provocări, trip-up-uri și tragedii ale vieții și de a le transforma în oportunități de creștere; propriul dvs. personal de călătorie epică la adevărul a cine sunteți.

Având o solidă filosofie, sau matrice de perspectivă, este esențial, în scopul de a găsi cale de ieșire de furie, frică sau tristețe. Aceasta poate duce chiar la o stare de a fi în cazul în care pur și simplu să le evite în primul rând.

Aveți deja ceva în care crezi în inima ta.  Acesta poate fi în orice stadiu de dezvoltare, dar când lucrurile se simt bine. Înălțătoare filosofice învățăturile Anusara yoga nu numai să te las să crezi ce vrei, dar vor sprijini și ghida într-o mai completă relație cu tot ceea ce este.

În plus, yoga te ajută să te echilibrezi elementele și dosha, astfel că ești mai mult în mod constant fericit, și, prin urmare, mult mai distractiv de a fi în jurul valorii de.

Dacă vrei să știi mai multe despre cum să utilizați meditație, mișcare, și filosofia yoga pentru a găsi pacea minții, fericire în inima ta, și armonie în corp, hop pe covor magic și înregistrează-te gratuit e-mailuri numit Doze Zilnice de Încântare. Veți avea răspunsuri în inbox instantaneu.

LEAVE A REPLY