Trecut Un An de Când am Dat Naștere La Copilul Meu, Și Părul Meu Este Încă Vărsare

0
257

Nu e mai puțin frecvente pentru femei să treacă printr-o criză de telogen effluvium pierderea parului dupa nastere. Acest lucru se poate întâmpla pentru un cuplu de motive. În primul rând, atunci când dau naștere, hormonii fluctua salbatic si schimbarile hormonale sunt o cauza comuna pentru acest tip de pierdere a parului, (care este motivul pentru multe femei experiență că atunci când merge pe sau pe pastile de control al nașterii.)

Al doilea, în orice moment, corpul tau trece printr-o mare de stres, puteți obține, de asemenea, telogen effluvium (care este de ce ai vedea, uneori, după o procedură medicală sau o intervenție chirurgicală.) Atunci când dau naștere, aveți amândoi acești factori în joc toate la o dată. Dacă există vreo veste bună, este de multe ori că vă medicului dumneavoastră sau de cercetare, de obicei, va asigur ca acest lucru ar trebui să se termine în mai puțin de trei luni. Când ești vărsare cantități uriașe de păr în fiecare zi, de trei luni poate suna ca un timp foarte lung. Dar, crezi sau nu, trei luni este o perioadă foarte scurtă de timp, pentru mulți dintre noi. Pentru unele femei fac vărsat pentru mult mai mult timp.

Eu însumi am vărsat pentru mai bine de un an după ce am dat naștere.

Și am făcut o mulțime de cercetare de ce acest lucru ar putea să se fi întâmplat. În cele din urmă, pierderea parului conice off și apoi s-a oprit. Dar nu înainte de o mulțime de timp a trecut și mi-am pierdut o bună parte din volum. Am văzut tot felul de specialiști și a citit tot ce-am putut și n-am primit un diagnostic definitiv. Dar am propriile mele teorii, pe care le voi sublinia acum. Eu nu sunt cu siguranță un medic sau specialist, dar iată ce cred eu că sunt niște posibilități.

Unele Femei Sunt Extrem Hormonal Vulnerabile: Dacă ați făcut nici o cercetare pe aceasta sau au fost pe pierdere a parului forumuri, atunci știi că unele femei va pune parul la orice mica schimbare la sănătatea lor sau rutina lor. Acesta este cazul cu mine. Am găsit de-a lungul timpului că, dacă aș fi adăugat un supliment de vitamina pentru rutina mea, nu m-ar face sa curga mai mult. Naștere schimbă dramatic hormonii și dacă adăugați alăptarea la acest amestec, poate dura mai mult decât câteva luni pentru a rezolva, mai ales dacă sunt hiper sensibil la orice modificări, cum sunt eu.

Telogen Effluvium Pierderea Parului Poate Da Naștere La Viitoare Pierderea Parului Condiții: Cand ai prelungit pierderea parului, cum este cazul cu cronica telogen effluvium (purtători care durează de peste șase luni,) părul tău trece prin mai multe cicluri de creștere și vărsare. Cu alte cuvinte, parul tau ar putea trece prin ani de ciclism, în doar câteva luni, deoarece corpul tău continuă să-și verse păr care-l știe, nu este necesar pentru supraviețuire. Într-un sens, acest lucru accelerează lucrurile și fel de vârstele parul tau. În cazul meu, probabil am parul care nu ar fi avut ani în jos pe drum, pur și simplu, pentru că părul meu a vărsat și a crescut și și-a vărsat și a crescut intr-un ritm accelerat.

Ce înseamnă acest lucru este că, dacă am fost de gând pentru a obține alopecia androgenetica cinci ani în jos pe drum, s-ar putea obține doar mai devreme acum. Deci, ce s-ar putea avea este telogen effluvium de conducere este o modalitate de a alopecia androgenetica sau un alt pierderea parului stare care s-ar fi întâmplat în viitor. S-ar putea deja știu dacă aceasta este o posibilitate pentru tine prin istoria familiei tale. Dacă părinții tăi au caderea parului sau subtierea, atunci acest lucru este mai mult o posibilitate, deși unii oameni care androgeni condus pierderea parului au nici o istorie de familie. Nici nu înseamnă că nu puteți solicita tratament. Și, de intervenție timpurie pot avea rezultate bune.

Sarcina a Venit Înainte de un Alt Declanșator: e posibil ca pierderea parului vezi acum nu e legat de sarcina dar a venit mai târziu. Ar putea exista un trigger sau problemă medicală care știți că aveți? Stiu mai multe persoane care a constatat că sarcina lor a dat naștere la autoimune sau endocrine probleme, ambele din care pot cauza caderea parului. Dacă nu ați avut deja o bază medical făcut, atunci aceasta este, probabil, o idee bună, astfel încât să puteți exclude alte declanșează.

Sper că vă ajută cu pierderea parului făcut în cele din urmă sfârșitul.

LEAVE A REPLY